13 april : Noordwolde trekt aan het langste eind tegen Waskemeer.

Zou het ons eerste lukken om de goede lijn van de laatste weken door te zetten ?

Noordwolde begon wederom met Theo achterin, het tweede ging niet door , en dat betekende dat Jorrit op de bank begon. Zijn wond zag er gelukkig wel veel beter uit dan een week geleden. Bij Waskemeer begon spits Schievels op de bank, was hun Dreh und Angelpunkt nog steeds geblesseerd en stond de broer van de geblesseerde keeper in het doel.

De wind, ja ja, hij is er nog steeds, zorgde wederom voor voordeel, zou je denken. Waskemeer begon beter aan de wedstrijd en de wel spelende Virgil Muller kon laten zien, dat hij over een goede techniek en over een goed overzicht beschikt. Maar Noordwolde zat er bovenop en toonde een onverzettelijkheid, die ook die middag bepalend zou zijn. Waskemeer kwam na 20 minuten op voorsprong door een laag en hard schot, dat door een polletje zo maar naast Lennart in het doel kon belanden. Na 35 minuten was er een counter van Noordwolde op links. Door een mooie Bananenflanke van Michel was het Ewout die goed inkopte. Er werd nog een buitenspeldoelpunt van Waskemeer afgevlagd door een andere Muller, namelijk Ruben. De scheids ging hierin mee en vlak voor rust zou Ewout, nu op links, in buitenspelpositie de bal hebben ontvangen en ook zijn Bananenflanke kwam op het hoofd van een medespeler. Nu was het Marco die strak inkopte. De protesten van Waskemeer hielpen niet. Direct daarna floot de scheids voor de rust.

De wedstrijd was natuurlijk nog niet beslist en Waskemeer drong goed aan en bezorgde ons een paar hachelijke momenten voor het doel. Dankzij genoemde onverzettelijkheid en geluk werd er niet gescoord. Een strakke corner werd van 2 meter in de handen van Lennart geschoten, en ook een speler alleen op de keeper af leidde wel tot een botsing, maar niet tot de gelijkmaker.

En als je de ene ploeg pressie speelt, dan kan de andere ploeg meer ruimte krijgen. Vooral Jesse kreeg die, maar hij had die middag vette pech met de afronding . De keeper en de paal en een te laag doel stonden de 3-1 in de weg. Dat doelpunt kwam er wel. De net ingevallen Victor kwam op links goed door en besloot te schieten en dat schot was raak. Misschien was datzelfde polletje er nog steeds ?!? Tot slot toch nog een belangrijke rol voor Jesse: na goed doorgaan op rechts kon hij Marco de veilige 4-1 laten scoren ! Complimenten voor de selectie !

Dus de vraag boven dit stukje kunnen we positief beantwoorden.

Zaterdag tegen een concurrent uit de derde periode, namelijk HSC. Beide ploegen halen de laatste weken punten binnen en ook HSC staat nu boven de streep. Succes gewenst!

Noordwolde trekt ook nu weer de overwinning naar zich toe!

Afgelopen zaterdag zagen we in Leek een gelijkwaardige wedstrijd tegen een club die ook in de middenmoot vertoeft. Weer een gepuzzel om de elf beste spelers op te stellen.. aan de andere kant: De 2 Rubens waren weer bij de selectie en de 2 Barten ook !

In de eerste helft had TLC windvoordeel en het was dus zaak om de nul minstens tot de pauze te behouden. Dat lukte goed en het was een uitval van Jesse, die een doelpunt zou kunnen opleveren, maar de grens besloot anders. Buitenspel dus. Bij vlagen was het een fysieke ontmoeting . De scheids liet het spel bij vlagen doorgaan, waar een andere eerder zou hebben kunnen fluiten.

Na de pauze moesten beide ploegen heel alert blijven, want de dreiging kwam van beide kanten. Dat er toch nog een winnaar kwam was te danken aan Michel die een duel won en kon doorpassen naar Jesse, die fysiek goed uit zijn duel kwam en alleen op de keeper beheerst de bal in het doel schoot. Dat was 11 minuten voor het eind. Daarna een actie van invaller Gijs van Roon, die net niet het laatste tikje kon geven. Jorrit Dijkstra viel nog geblesseerd uit, wondje op zijn ooglid. Dat gebeurde in een kopduel met genoemde Gijs. Vlak voor het eind kon Marco wel een laatste tikkie geven, want hij kreeg de bal op een presenteerblaadje van Dannick. En het mooiste doelpunt was van Michel , die uit een vrije trap , rand 16 meter, de bal strak en hoog in de verste hoek schoot.

Een mooi resultaat in een mooie serie van 12 punten uit de laatste 4 wedstrijden.

Zaterdag thuis tegen Waskemeer. Toi,toi, toi !

Hoe gaat het met ons eerste in 2024?

Allereerst nam Marinus Siekman het trainersstokje over van Elsin Yilmaz, die vanwege veranderde werkomstandigheden besloot te stoppen.

Voor velen een oude bekende, als keeper en daarna als trainer van de club. Als trainer heeft Marinus al meerdere clubs getraind en als laatste SC Stadspark zaterdag.

Succes, Marinus.

Na de korte winterstop werden er in de eerste wedstrijden weinig punten behaald. Eerst winst tegen Niekerk, daarna verlies tegen Grootegast. Toen een zeperd tegen HS’88, de aanstaande kampioen ,lijkt me. Een puntje tegen Westerkwartier en daarna een laat tegendoelpunt tegen Veenhuizen , en daardoor een 2-1 verlies, schiet ook niet echt op. Maar ja, Noordwolde is een van de 8 clubs, die uit de derde klas degradeerden.

Maar dan.. maart roert zijn staart en Noordwolde dit jaar ook..

Tegen Haulerwijk werd in Noordwolde een grote overwinning behaald. Uit werd nog met 1-0 gewonnen en daar miste Haulerwijk nog een strafschop..

Maar die middag begon Noordwolde met de harde wind in de rug. De eerste minuten waren voor de thuisclub en na een kwartiertje stond het 2-0 door Ewout en Marco. Daarna nam Haulerwijk meer het initiatief en na een overtreding binnen de 16 werd nu wel gescoord uit de toegekende strafschop. Patrick Hilhorst liet Lennart kansloos. Uit een afgeslagen aanval nam Victor de bal in een keer op de pantoffel en scoorde. Goalgetter Jesse deed zijn naam eer aan en de 5-1 werd rechtstreeks uit een corner door Dannick gescoord . Rust 5-1. Wat gebeurt hier, denk je aan de kant…

Tuurlijk probeerde Haulerwijk zo snel mogelijk te scoren en dat lukte niet. De wind wilde wel meewerken, maar er was te weinig druk en nauwkeurigheid en onze verdediging stond als een huis, mede door de routinier Theo .En dat Noordwolde een counterploeg is, bleek ook tegen de wind. Marco maakte 6-1 , strafschop via de paal, en Michel maakte het doelpunt van de dag, vond ik. Tegen de wind in kwam de bal met een boog achter hun keeper weer naar beneden ! En het slotwoord was voor Jesse, die weer scherp speelde .

En regelmatig doen er spelers van onder de 19 mee; vandaag vielen Gijs van Roon en Coen de Jonge in.

Kortom : 3 punten erbij en op naar SIOS.

In Sauwerd werd op paaszaterdag gespeeld, het was een in haalwedstrijd en de enige derby in deze vierde klasse D. Wat ik begreep was de selectie op de fiets, want de spelers gingen er vanuit dat er drie helften moesten worden afgewerkt ?!

SIOS staat onderaan en wil natuurlijk winnen en Noordwolde mag niet verliezen.

Dat het een derby was, bleek in de eerste helft nog niet. Kansjes voor SIOS werden niet verzilverd en Noordwolde kon via een doorkopbal de 0-1 laten aantekenen. Michel Eggens schoot beheerst in.

De teams waren aan elkaar gewaagd.

In de tweede helft begon SIOS beter en gretiger aan de wedstrijd. Allert de Haan werd ingebracht en dat gaf meer dreiging. Dat resulteerde in een doelpunt van Willem Nieweg . Daarna bleef Noordwolde te onrustig spelen. Op het veld werd het nu wel meer een derby. De teruggekeerde Bart en junior Mike Pleijendal werden nog ingebracht.

Wel spannend, zei een supporter van Noordwolde, met nog 10 minuten te spelen. Dan maar een gelijkspel, dacht ik. In de laatste fase begon Noordwolde wat beheerster te spelen en uit een goed lopende aanval kon Michel nog een keer scoren. De gelukkige werd bedolven onder de enthousiaste teamgenoten.

Hij had zelfs nog de 3-1 kunnen maken, maar keeper Munters voorkwam dat. Ik weet niet hoe de derde helft is verlopen..

En dan twee dagen daarna thuis tegen ODV uit Wijnjewoude. Ook een inhaalwedstrijd. Bij ODV was de thuisploeg de betere ploeg en we verloren met 4-0. Maar wat bleek: hun goede spits Hoekstra is ziek vandaag en dat vind ik wel een gemis voor het team.

Noordwolde was ook niet compleet . Een paar weken geleden was de teruggekeerde Bill Baar geblesseerd geraakt op de training en die is voorlopig uitgeschakeld. En ook enkele spelers moesten werken.

En ook Marinus was afwezig wegens ziekte.

Daar staat tegenover dat de start net zo goed was als tegen Haulerwijk. Ook nu konden we snel scoren, doordat een bal niet goed konden weggewerkt bij ODV en een goed lopende aanval op links zorgde voor de 2-0 . Ewout en Marco waren de afmakers. Daarna luwde de storm wat en kon ODV laten zien dat ook zij gevaarlijk konden worden. Even schrikken aan de kant, toen keeper Lennart bij een redding in aanraking kwam met een tegenstander. Beiden konden gelukkig verder !

De 3-0 kwam door een 1 op 1 tussen Jesse en hun keeper. Jesse bleef koel en maakte de kans goed af. Mooie ruststand ? Nee dus , want een hard en laag schot betekende de 3-1 en wederom Jesse schoot vlak daarna de bal ook hard en laag in hun doel. 4-1 dus. Na de rust kwam Jorick Schuiling in de ploeg voor Stefan.

Zou de wedstrijd gespeeld zijn ? Eigenlijk wel, want ook na de thee had ODV minder in te brengen dan ik had verwacht. Het werd zelfs 5-1 uit een corner, die terug gekopt werd en door Theo werd ingekopt.

En via hun snelle spits werd het nog 5-2. Een verdiende overwinning voor Noordwolde.

Zaterdag uit in Leek tegen TLC.

Op zaterdag 17 februari 2024 was de bekerwedstrijd tussen V.V. Noordwolde 2 - Buitenpost 4.

De spanning was voelbaar terwijl beide teams zich voorbereidden op dit duel. Naarmate de eerste helft vorderde begon Buitenpost meer controle over het spel te krijgen en dit resulteerde in een mooi doelpunt van Buitenpost.

In de tweede helft probeerde Noordwolde terug te komen in de wedstrijd maar Buitenpost was te sterk en scoorde nog vier keer.

Toch scoorde Noordwolde nog een doelpunt in de tweede helft. Een prachtig doelpunt van Silvan Havinga met een prachtig schot in de  rechterbovenhoek van het doel.

De uitslag werd dus: 1-6

De spelers van Buitenpost 4 worden gefeliciteerd met deze overwinning!

Noordwolde -HSC 3-1 Zaterdag 25 november!

In het leven zijn er veel zekerheden, maar misschien nog meer

onzekerheden..bij voorbeeld..kon er zaterdag 25 november wel worden gevoetbald op onze velden ?

Noordwolde keurde het veld goed en scheidsrechter Kingma ging daarin mee.

En wonderwel bleef het de hele wedstrijd zo goed als droog.

Bij Noordwolde waren de beide Barten weer terug en bij HSC kwamen er spelers terug van blessures. Aanvoerder Yoni is na zijn verhuizing verkast naar HSC en was vanmiddag ook daar de man, die moeilijk van de bal te krijgen is en een goede pass in de benen heeft.

Ik vond Noordwolde in het begin van de eerste helft wat gemakkelijker voetballen, maar HSC werd gaanderweg sterker en kon , vlak voor de rust, goed profiteren van de vooruitgeschoven verdediging van Noordwolde. Na een crosspass kwam Dwight Esajas alleen op het doel af en liet ook onze keeper kansloos met een beheerst schot in de hoek. Dat was vlak voor rust en daarvoor had HSC al een paar kansen om zeep geholpen en ook al een keer de paal geraakt.

Uit een ingooi kwam in blessuretijd “zomaar”de gelijkmaker. In de kluts voor het doel was het Marco die zijn voet er tussen kreeg en via de binnenkant van de paal de bal in het doel zag rollen…

Na de rust werd het spel er niet altijd beter op, ook omdat het zware veld en het hoge gras dat niet toelieten. En als je dan hoort dat er bij HSC een robotmaaier het gras korter houdt, dan moet dat ook kunnen bij de gemeente het Hogeland ?! Het niet hebben van kunstgrasvelden wordt een steeds groter nadeel voor veel verenigingen !!

Maar goed, terug naar de tweede helft. De strijd werd wat pittiger en gelukkig floot de scheids niet zo pietluttig, waardoor het strooien van veel gele kaarten uitbleef.

Na een klein uur kwam Noordwolde op voorsprong door een teruggekopte bal van Marco, die uiteindelijk werd binnengetikt door Jesse. Daarna kreeg HSC nog een goede mogelijkheid om te scoren na een goed uitgevoerde counter. Het schot miste net het doel. De 3-1 kwam door een hoge voorzet van links, die Marco knap inkopte bij de verste paal. The man of the match werd gewisseld voor Bart Stolvoort en ook Victor liet weer zien , dat hij door zijn snelheid en behendigheid voor dreiging kan zorgen. En achterin stond het vandaag als een huis.

HSC bleef hopen op de aansluiter, maar uiteindelijk kwam die niet.

Beide teams hebben vanmiddag hard “gestreden” om de punten binnen te halen en ik vond Noordwolde een hecht collectief !

En omdat het redelijk helder was, kon de wedstrijd helemaal worden uitgespeeld..

Zaterdag tegen SIOS . O ja, die hebben ook geen kunstgras, dus de vraag is…. ?!

Wedstrijdverslag 1e elftal van zaterdag 18 november

Het eerste speelt gelijk in en tegen Waskemeer

Net als tegen Veenhuizen terugkomen na een achterstand toont aan dat het team van Elsin genoeg veerkracht bezit om dit mogelijk te maken. Jesse was wederom de man, die de gelijkmaker aantekende , nadat hij ook al de 2-1 scoorde.

Waskemeer is voor Noordwolde een onbekende tegenstander. Jaren geleden ( in het seizoen 2001/2002 ) zaten we een seizoen bij elkaar in de competitie. Toen won Noordwolde met 0-3. Afgelopen zaterdag begon Waskemeer voortvarend. Een schot tegen de paal en enkele mooie reddingen van verdedigers en Lennart zorgden voor de ruststand 0-0. Bij Noordwolde misten we de beide Barten en ook Rachid en Ruben waren niet aanwezig. Theo stond daarom in de basis en was ouderwets op dreef, tot hij vlak voor rust met een hamstringblessure het veld moest verlaten. En ook bij Waskemeer een aderlating. Bij een actie van onze verdediging raakte middenvelder en aanjager Jordy Kailie behoorlijk geblesseerd. Noordwolde kreeg ook kansen, maar keeper Bouma was de hele wedstrijd goed bij de les. Een schot van Patrick werd gekeerd en uit de rebound maakte hij de doelpoging van Jesse onschadelijk.

Na de rust begon de wedstrijd pas goed, zeker voor Waskemeer. Een verdedigende actie van Noordwolde werd gezien als onreglementair en daardoor kon Jurrien Hummel de toegekende 11 meter goed benutten . En paar minuten daarna was het het Bouwe Veenstra , die aus der Drehung ineens hard op het doel schoot en de bal via de paal in het doel zag verdwijnen. En mooie goal !

In de tweede helft was Antonie voor Michel in het veld gekomen en Noordwoldes middenveld “liep

beter “, ook door het spel van Jurriaan.

Door de toegenomen zuidwesterwind konden we meer druk zetten. En ja hoor .. vlak na de 2-0 krijgt Antonie ( ingevallen voor Michel ) de bal en schiet de bal laag richting doel en goudhaantje Jesse was er als de kippen bij om de bal het laatste tikje te geven. Aan de andere kant heeft Waskemeer ook veel dreiging getoond met hun snelle linkerspits, die een paar keer onze Piet het knap lastig maakte. Het kostte hem een keer een gele kaart, maar dat was voor reageren op de scheids (Piet kun je moeilijk zwart maken natuurlijk, daar is hij veel te goed voor..! ).

De gelijkmaker kwam uit een hoge voorzet, gejaagd door de wind, van links, die voor het doel werd gekopt door Marco en door Jesse werd binnengeschoten ( in de 78ste minuut ).

Bij Noordwolde werd Patrick nog vervangen door de jeugdspeler Joah Weening.

Waskemeer bleef goed doorgaan en al met al mag Noordwolde blij zijn met een punt, maar Waskemeer misschien uiteindelijk ook wel ?!

Zaterdag wacht de thuiswedstrijd tegen HSC, als de weergoden ons wat gunstiger kunnen

Wedstrijdverslag zaterdag 14 oktober 1e elftal!

Noordwolde kan niet verrassen tegen de koploper.

Met het vooruitzicht op een mooi plekje op de tribune naar Hoogezand gereden. Onderweg wat opstoppinkjes gehad en nog net een plaatsje op de parkeerplaats kunnen vinden. Maar ja, het hoofdveld was niet goed bespeelbaar, dus naar het kunstgrasveld ernaast.

Noordwolde miste drie basisspelers : weekendje weg, werken en niet kunnen spelen, waardoor andere jongens natuurlijk een kans krijgen om in de basis te starten.

HS ‘88 dicteerde vanaf de eerste minuut de wedstrijd, combineerde makkelijk en het was voor Noordwolde alle hens aan dek. Dat de 1-0 viel in de 14de minuut was een logisch gevolg, maar de streep van 20 meter van Joost Oosterhof ging wel door een woud van benen laag in de hoek. Invaller keeper Martin was kansloos. Dat was hij ook, toen de bal acht minuten later maar niet weggewerkt kon worden door onze verdediging en er door Arno Oosterhof kon worden gescoord. Noordwolde stelde er wel een aantal aanvallen tegenover, maar echt gevaarlijk konden we niet worden. Bart Stolvoort had een paar goede acties en dat gold ook voor Michel Eggens. En dankzij een paar goede reflexen van Martin kon een grotere achterstand worden voorkomen. Rust 2-0 ? Nee, net niet , want Jaap Waijer ( mooie naam, zeker met de harde wind die middag ) mocht de 3-0 scoren.

Ook in de tweede helft over het algemeen HS ‘88, dat het betere spel had. En ja hoor, ook hier loopt een spits rond , die er al 126 keer een bal in had geprikt. Ook vanmiddag was dat in de 57ste minuut het geval. Zijn naam : Sven Rosevink . Noordwolde liet het hoofd niet hangen, terwijl je aan de kant hoopt dat de uitslag redelijk beperkt zou blijven. Toen diezelfde Sven werd gewisseld zag je hem denken : ik maak er nog wel een of meer. De vraag “Waarom, trainer “was goed te horen.

Ook bij Noordwolde kwamen wissels in het veld : Ruben , en Thijmen de Leeuw ( van 0nder 19 ).

De 5-0 werd ingeleid door een verdediger van Noordwolde, want die kopte de bal per ongeluk in de voeten van Arno Oosterhof en die wist er wel raad mee.

Noordwolde kon wat meer dreigen in de laatste fase van de wedstrijd en nadat op links Dannick onreglementair werd gestopt binnen de 16, pennel dus, was het Marco die de 5-1 mocht aantekenen. Dat was een kwartier voor het einde en daar bleef het bij.

Terechte overwinning van de Hoogezand Sappemeersters !

De koploper maakte dus geen fout en Noordwolde.. ook in de vierde klasse D krijg je niets cadeau .

De volgende week vrij en dan thuis tegen Veenhuizen. Toi,toi, toi !!

Wedstrijdverslag 7 Oktober 1e elftal!

Promovendus wint van degradant.

Zaterdag was Westerkwartier op bezoek bij Noordwolde. Beide ploegen hebben er natuurlijk belang bij  om de drie punten uit het vuur te slepen.

Bij Noordwolde kon Jorrit weer meedoen , maar Bill Baar was er niet bij. Hij vertoeft een aantal maanden in Zuid-Amerika. De beide grensrechters van Noordwolde konden niet vlaggen, waardoor de andere Jorrit die middag een dubbelrol had. Naast leider was hij tevens vlaggenist.

Zoals vaker stond de harde wind pal op het veld, waardoor Noordwolde in de eerste helft windvoordeel had. De eerste kansen waren voor Boerakker, waar een streep net naast het doel belandde. Beide ploegen gooiden veel fysiek in de strijd , waardoor het een echte wedstrijd werd.

Jurriaan raakte wel geblesseerd en moest zich halverwege de eerste helft laten vervangen door Bart Stolvoort, die ook weer present was. Het lukte Noordwolde maar niet om te scoren en Boerakker kreeg ook niet veel mogelijkheden.

Na de rust haalde Boerakker meer voordeel uit het windvoordeel en de winnende treffer werd, na een voorzet van linkes, tegendraads ingekopt door Willem Pieter Wouda. Zijn eerste treffer van dit seizoen, maar zijn 243ste in zijn lange loopbaan. En dat op zijn 38ste. “Nait gek ! “

Door de sterke verdediging van Boerakker, met de aanvoerder als de onbetwiste leider, was Boerakker over het algemeen de bovenliggende ploeg. De 0-2 werd ook nog gescoord, maar de scheidsrechter Meulenbelt keurde die goal af wegens hands.  Het doorlopen op onze keeper liep gelukkig redelijk goed af

Bij vlagen nam de irritatie aan de kant van Noordwolde, toe, waarbij door de scheids met geel werd volstaan.  Noordwolde probeerde wel door twee wissels de gelijkmaker te forceren. Maar Rachid en Ruben konden het tij ook niet doen keren.

Al met al een zuur verlies.

En als je dan op de terugweg naar huis in Zuidwolde een bord ziet met de tekst: Het leven is een zure bom, dan denk ik : het leven is vandaag even een zure appel !

Volgende week uit bij HS’88 . Succes !

Wedstrijdverslag zaterdag 30 september

ODV uit Wijnjewoude te sterk voor ons eerste

Afgelopen vrijdag naar de FC geweest en dat was geen succes voor de FC. Het leek wel of ze de eerste helft pap in de benen hadden..

Zaterdag met goede hoop naar ODV uit, waar tegen Noordwolde ongeveer 20 jaar geleden ook in de competitie speelde. Een knus sportveld in het midden van het dorp, onder Drachten.

ODV had de eerste wedstrijd moeten winnen, maar bleef tegen VVK op 2-2 steken.

Noordwolde was niet compleet. Robert zit bij de BBB ( Body Builder Beweging ) en Jorrit was net terug van een verre reis. En nog een paar afwezigen maakten dat er jeugd op de bank zat.

In het begin van de wedstrijd ging het gelijk op. De snelheid van Jesse werd een aantal keren gebruikt, maar dat leverde geen echte kansen op. Gaandeweg de eerste helft werd ODV beter, had meer balbezit en door een mooie steekpass kon Johan van der Veen beheerst scoren. Onze spits Marco was vandaag niet echt gelukkig in zijn spel , maar schoot wel een keer op de paal “aus der Drehung”. Piet kon een paar keer op zijn rechterkant mee opkomen, maar het bleef  bij plaagstootjes. Na de thee, koffie of bier bleef ODV de betere ploeg. Laatste man Bart Hollink kweet zich goed van zijn taak, maar moest wel toezien dat de spits van ODV, Folkert Hoekstra, de 2-0 in kon koppen.  Dezelfde spits kon tien minuten later met een schot de 3-0 aantekenen op het scorebord. Dankzij voetbalnoord las ik dat de genoemde Folkert, nu 32 jaar, al 367 doelpunten in zijn voetballoopbaan heeft gescoord ! Chapeau !

Het bleek trouwens dat men vond dat hij niet voor een mud aardappels naar Noordwolde zou mogen verkassen.

De eindstand kwam met een fraaie lob over onze uitlopende keeper Lennart.

Diezelfde keeper was er ook verantwoordelijk voor dat  ODV door een paar goede reddingen niet verder kon uitlopen !

Het was duidelijk : de tweede helft was voor de Friezen. En Noordwolde dan? Wederom een schot , na een goede aanval, van Marco belandde, juist ja.., tegen de paal. En de jeugdigheid van de invallers, waar Victor een paar goede solo’s had, maar steeds kon worden afgestopt. Zijn onbevangen spel is voor herhaling vatbaar.

Al met al een terechte overwinning voor een goed tikkend ODV.

En toch was er winst! De hoofdprijs van de verloting ,“een dikke toarte “, ging naar de Rick , de vader van onze keeper.

Zaterdag geen afkorting, maar een fusieclub. SVMH en Boerakker spelen nu, onder de naam Westerkwartier , in Noordwolde. Nieuwe ronde , nieuwe kansen. Beide ploegen gaan , denk ik, voor de winst !