Sponsorcommissie

Martin Luidens

Hans Vos

Job Havinga

Jepko van Roon

 

sponsorcommissie@vv-noordwolde.nl


We zijn verheugd om aan te kondigen dat OptiOptiFit Fysiotherapie en V.V. Noordwolde een spannende samenwerking zijn aangegaan voor het komende voetbalseizoen. Samen zullen we ons inzetten voor een gezondere V.V. Noordwolde, met korte lijnen voor alle senior, jeugd, dames en zaalvoetbal teams binnen onze praktijk. Met instemming van de spelers, zullen we de trainers adviseren over de blessure en aangepaste trainingsvormen.

Ons doel is om blessures te voorkomen en spelers op de juiste manier te behandelen, zodat iedereen optimaal ja genieten van het spel. We willen graag benadrukken wat deze nieuwe praktijk voor Zuidwolde en omgeving te bieden heeft.

 

Bij Optifit Fysiotherapie begrijpen we dat sporters unieke behoeften hebben, en daarom bieden we een breed scala aaan gespecialiseerde diensten om ervoor te zorgen dat je snel weer op het veld kunt staan. Onze expertise omvat onder andere, 

- Manuele therapie

- Dry needling

- Triggerpoint therapie

- Shockwave therapie

- Massage 

- SportTapen

- (Sport)revalidatie

- Specialisaties voor rug-, nek- en schouderklachten

-(sport) revalidatie in onze uitgebreide sportschool Reborn Healthclub

 

Of je nu behoefte hebt aan kort advies, behandelingen, of volledige revalidatie , we staan voor je klaar om je te ondersteunen in je herstel en prestaties. Onze ervaren therapeuten zijn vastbesloten om je te helpen je doelen te bereiken en weer fit op het veld te staan.

 

Heb je vragen, wil je meer informatie of ben je nieuwsgierig naar wat we te bieden hebben? Kom gerust langs of maak een afspraak. We zijn er om jou te helpen en advies te geven.

**Contactgegevens OptiFit Fysiotherapie:**

- Telefoon: 06 - 83959545

- E-mail: info@optifitfysiotherapie.nl

- Website: www.optifitfysiotherapie.nl

 

We kijken ernaar uit om samen te werken met V.V. Noordwolde en een succesvol seizoen tegemoet te gaan, Laten we samen streven naar een gezond, blessurevrij jaar vol voetbalplezier!

 

Met vriendelijke groet,

Koen Blansjaar en Pascal Remminga


De VV Noordwolde heeft in samenwerking met sponsor Sporthuis Winsum een eigen webshop waarin de VVN leden allerlei clubartikelen kunnen bestellen.

Het adres is: https://clubs.deventrade.com/nl/vv-noordwolde/