V.V. Noordwolde

Club van 50

Wat is de Club van 50 en wat doet de Club van 50?

Voor veel mensen, die v.v. Noordwolde  een warm hart toedragen, is het sponsoren van bijvoorbeeld een elftal of een reclamebord een te kostbare zaak.
Om toch de mogelijkheid te bieden om, op geheel vrijwillige basis, een financiële bijdrage te leveren aan onze vereniging is enkele jaren terug de Club van 50 in het leven geroepen en niet meer weg te denken.

 

 


Doel

Het primaire doel van de Club van 50 is het genereren van extra inkomsten voor v.v. Noordwolde.  Inkomsten die vervolgens worden aangewend voor zaken die niet uit de normale begroting van de voetbalvereniging betaald kunnen worden. Daarbij kunt u denken aan bijvoorbeeld extra activiteiten voor de jeugd, het opknappen van de accommodatie en uiteraard vele andere doeleinden.


Suggesties

 

Uw suggesties, ideeën, voorbeelden van een bijdrage leveren zijn van harte welkom.

Wij hebben onlangs na zitten denken over welke bijdrage(n) we de komende periode kunnen leveren aan onze vereniging. Hier is een aantal goede voorbeelden c.q. opties uitgerold, echter we zijn erg benieuwd naar uw suggesties, ideeën, wellicht andere voorbeelden van een bijdrage leveren.

 

Wie kunnen er lid worden van de Club van 50?

Uiteraard leden, oud-leden, donateurs, teams en vrijwilligers van v.v. Noordwolde , maar ook (groot)ouders van (jeugd)leden, bedrijven en in het algemeen een ieder die de vereniging een warm hart toedraagt.

 

Wat kost het lidmaatschap?

De contributie bedraagt € 50 per 12 maanden. Afhankelijk van de datum dat u lid bent geworden, wordt u gevraagd uw contributie aan ons te betalen. Hiervoor hoeft u niets te doen.

Hoe kunt u lid worden?

Door u aan te melden bij de sponsorcommissie!

 

sponsorcommissie@vv-noordwolde.nl